Popis pracovní pozice
- Zodpovídání za kvalitu připravovaných pokrmů, dodržování norem a výrobních postupů.
- Připravování technologicky náročných pokrmů a specialit.
- Kontrolování skladových zásob, objednávání chybějících surovin k přípravě pokrmů.
- Přebírání surovin od dodavatele, vykonávání kvalitativní a kvantitativní kontroly dodaného zboží, zodpovídání za jeho správné uskladnění.
- Vedení a koordinování pracovníků kuchyně, vykonávání odborného dohledu nad nimi.
- Sestavování, vylepšování a pravidelné obměňování jídelního lístku.
- Vykonávání kalkulací k výrobě pokrmů.
Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o mzdách
Nastavte mzdy svým zaměstnancům férově. Pomůže Vám při tom podrobný report, se kterým budete mít relevantní údaje o mzdách vždy po ruce.
Nejčastější kariérní cesta zaměstnance
Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.
Pozice Šéfkuchař - Cestovní ruch, gastronomie, hotelnictví na trhu práce
Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů
Zastoupení žen na pozici
Průměrný věk respondenta na pozici
683. místo
Vrátný, informátor
Pomocné práce
776 - 1 199 USD
397. místo
Office manager
Administrativa
1 265 - 2 514 USD
1. místo
Generální ředitel
Vrcholový management
2 872 - 14 725 USD
Zdá se vám platový interval široký?
Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku
Porovnejte si plat s ostatnímiZískejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi
Pro
Platový report pro firmu
3 025,00 CZK*
* s DPH / 2 500,00 CZK bez DPH
Objednat analýzu- Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
- Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
- Distribuce respondentů do mezd
- Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
- Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
- Analýza finančních benefitů* * dostupné v případě použití regresního modelu