Popis pracovní pozice
- Restaurování nábytku, soch, knih, obrazů atp.
- Posuzování stavu artefaktů pomocí vizuálních a vědeckých testů.
- Rozhodování, zda předmět potřebuje opravu, a vybírání nejbezpečnější a nejúspornější metody opravy.
- Připravování odhadů ceny a délky restaurace.
- Vyvíjení a využívání konzervačních technik.
- Udržování vhodných vnějších podmínek.
- Vedení vizuálních/psaných záznamů.
Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o mzdách
Nastavte mzdy svým zaměstnancům férově. Pomůže Vám při tom podrobný report, se kterým budete mít relevantní údaje o mzdách vždy po ruce.
Nejčastější kariérní cesta zaměstnance
Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.
Pozice Restaurátor/konzervátor - Umění a kultura na trhu práce
Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů
Zastoupení žen na pozici
Průměrný věk respondenta na pozici
683. místo
Vrátný, informátor
Pomocné práce
747 - 1 155 EUR
623. místo
Kuchař
Cestovní ruch, gastronomie, hotelnictví
831 - 1 824 EUR
1. místo
Generální ředitel
Vrcholový management
2 766 - 14 183 EUR
Zdá se vám platový interval široký?
Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku
Porovnejte si plat s ostatnímiZískejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi
Pro
Platový report pro firmu
3 025,00 CZK*
* s DPH / 2 500,00 CZK bez DPH
Objednat analýzu- Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
- Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
- Distribuce respondentů do mezd
- Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
- Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
- Analýza finančních benefitů* * dostupné v případě použití regresního modelu