Popis pracovní pozice
- Připravování a posuzování kvality surovin a přísad na výrobu těsta a směsí.
- Měření a vážení ingrediencí.
- Obsluhování a nastavování pekárenských strojů a zařízení.
- Dodržování přísných hygienických standardů a postupů.
- Tvarování, potírání a posýpání těsta.
- Vyrábění chleba; běžného, jemného, speciálního a trvanlivého pečiva.
- Kontrolování průběžného a konečného výsledku pečení.
- Čištění pekárenských strojů a zařízení, vykonávání běžné údržby.
- Odebírání vzorků surovin pro účely laboratorního rozboru.
Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o mzdách
Nastavte mzdy svým zaměstnancům férově. Pomůže Vám při tom podrobný report, se kterým budete mít relevantní údaje o mzdách vždy po ruce.
Nejčastější kariérní cesta zaměstnance
Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.
Pozice Pekař - Zemědělství a potravinářství na trhu práce
Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů
Zastoupení žen na pozici
Průměrný věk respondenta na pozici
683. místo
Vrátný, informátor
Pomocné práce
18 900 - 29 202 Kč
622. místo
Restaurátor/konzervátor
Umění a kultura
18 891 - 53 282 Kč
1. místo
Generální ředitel
Vrcholový management
69 938 - 358 622 Kč
Zdá se vám platový interval široký?
Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku
Porovnejte si plat s ostatnímiZískejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi
Pro
Platový report pro firmu
3 025,00 CZK*
* s DPH / 2 500,00 CZK bez DPH
Objednat analýzu- Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
- Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
- Distribuce respondentů do mezd
- Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
- Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
- Analýza finančních benefitů* * dostupné v případě použití regresního modelu