Popis pracovní pozice
- Vymýšlení nových a vylepšování existujících receptur polotovarů, zemědělských výrobků, sladkostí, sirupů, olejů, alkoholických a nealkoholických nápojů apod.
- Kontrolování senzorických vlastností přijatých surovin.
- Odebírání vzorků a jejich posílání na fyzikálně-chemickou a mikrobiologickou analýzu.
- Vykonávání dohledu nad dodržováním receptur a správného technologického postupu výrobním oddělením.
- Kontrolování výrobních nákladů a navrhování opatření k jejich minimalizaci.
- Vedení a aktualizování technologické dokumentace.
Pro firmy - získejte jistotu při rozhodování o mzdách
Nastavte mzdy svým zaměstnancům férově. Pomůže Vám při tom podrobný report, se kterým budete mít relevantní údaje o mzdách vždy po ruce.
Nejčastější kariérní cesta zaměstnance
Grafika znázorňuje, jak zaměstnanci ve své kariéře nejčastěji postupují. Kliknutím na název pozice se dostanete na její detail s údaji o platu.
Pozice Potravinářský technolog - Zemědělství a potravinářství na trhu práce
Pracovní pozice zastává
na žebříčku výšky platů
Zastoupení žen na pozici
Průměrný věk respondenta na pozici
683. místo
Vrátný, informátor
Pomocné práce
785 - 1 213 USD
431. místo
Požární technik
Bezpečnost a ochrana
1 207 - 2 472 USD
1. místo
Generální ředitel
Vrcholový management
2 904 - 14 893 USD
Zdá se vám platový interval široký?
Průměrný plat ve vašem regionu zjistíte po vyplnění krátkého dotazníku
Porovnejte si plat s ostatnímiZískejte podrobné informace o mzdách ve vaší zemi
Pro
Platový report pro firmu
3 025,00 CZK*
* s DPH / 2 500,00 CZK bez DPH
Objednat analýzu- Plat na pozici podle regionu*, vzdělání, praxe, velikosti podniku
- Celkový plat a jeho složky* (variabilní složka, provize, odměny)
- Distribuce respondentů do mezd
- Rozsah platů vyjádřený 1. decilem, 1. kvartilem, mediánem, 3. kvartilem, 9. decilem a průměrnou mzdou.
- Detailní rozpis všech sledovaných nefinančních benefitů*
- Analýza finančních benefitů* * dostupné v případě použití regresního modelu